Παρεϊστικο χιούμορ, τρολάρισμα και διάσημοι αμερικανοί celebrities να υποβάλλονται οικιοθελώς στο μαρτύριο της ζωντανής ανάγνωσης επιθετικών, να το πούμε κομψά, tweets για τον εαυτό τους.

 

Όλα αυτά αποτελούν μέρος της βραδινής εκπομπής-talk show του Jimmy Kimmel (Jimmy Kimmel Live!) στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Tα συγκεκριμένα βιντεάκια έχουν τόσο μεγάλη απήχηση ώστε μέχρι και ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, έχει συμμετάσχει σε κάποιο από αυτά.

Οι George Clooney, Julia Roberts, Gwyneth Paltrow, Will Ferrell, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Lady Gaga, Katy Perry, Britney Spears, John Hamm, Kobe Bryant, Sharon Stone, Jeff Bridges και πολλοί άλλοι διάσημοι stars διαβάζουν μπροστά σε μια κάμερα κακεντρεχή μηνύματα που τους έχουν στείλει κοινοί θνητοί μέσω twitter.

Μερικά σχόλια είναι πραγματικά εμπνευσμένα και ξεκαρδιστικά και κάποια άλλα εντελώς υβριστικά. Αυτό που έχει εξίσου μεγάλη πλάκα είναι οι αντιδράσεις των celebrities σε όλα αυτά τα μηνύματα.

To θέμα είναι φυσικά η άνεση και η δεκτικότητα όλων αυτών των διάσημων ανθρώπων στο να αποκαθηλώσουν τη δημόσια εικόνα τους μέσω του χιούμορ, με στόχο προφανώς να αποδείξουν ότι δεν παίρνουν τόσο σοβαρά τον εαυτό τους. Κάτι που δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος με απόλυτη βεβαιότητα και για τα δικά μας εγχώρια “προϊόντα”, τα οποία ως επί το πλείστον χαλάνε το προφίλ τους εν αγνοία τους, στην προσπάθεια τους να πετύχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Mπορείτε να τα απολαύσετε όλα εδώ:

http://www.ranker.com/list/celebrities-reading-mean-tweets-jimmy-kimmel/keshvaralikhani

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.