Η Blair Breitenstein γεννήθηκε στο Σιάτλ των ΗΠΑ και αποφοίτησε το 2011 από το Washington State University, όπου σπούδασε studio art, επικοινωνία και διαφήμιση.

Μέσα από την δημοσίευση των σκίτσων της στο Instagram έγινε ευρέως γνωστή και ξεκίνησε η συνεργασία της με διεθνείς τίτλους περιοδικών και καταξιωμένους οίκους μόδας. Όπως αναφέρει η ίδια, η πλατφόρμα του Instagram έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην καριέρα της, καθώς της έδωσε την ευκαιρία, μέσω των tags, να έρθει σε επαφή με οίκους μόδας και να προωθήσει τη δουλειά της.

Δουλεύει κυρίως με νερομπογιές και πηγή έμπνευσης της αποτελούν οι “σεξοβόμβες” και το διαχρονικό sex appeal της μόδας των δεκαετιών ’60 και ’70. Oι πολύχρωμες, σαγηνευτικές φιγούρες των έργων της είναι έντονες, παιχνιδιάρικες, δραματικές και ιδιοσυγκρασιακές.
Η δουλειά της έχει χαρακτηριστεί ως μια εξπρεσιονιστική ματιά στον κόσμο της υψηλής μόδας.
Έχει συνεργαστεί με γνωστά brands και περιοδικά όπως Harper’s Bazaar, Oscar de la Renta, Vogue, MAC, Tatler, Nordstrom, Elle.com, Air France, Chanel, Prada, Netflix, Saks Fifth Avenue, Christian Louboutin, New York Post, L’Oreal Paris κ.α.

Η Blair Breitenstein ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο της Blair Breitenstein μπορείς να βρεις εδώ:

http://www.blairabreitenstein.com/
https://www.instagram.com/blairz/

Leave a Reply

Your email address will not be published.