Tι είναι το Street–Life.gr;

Guerrilla Attack, γένους Θηλυκού: Η ζωή στη δική σου διάσταση!

Το νέο αντάρτικο της πόλης, σε πρωτοποριακή και ιλουστρασιόν blog έκδοση, φοράει τακούνια, αισιοδοξεί και έχει άποψη.
Δημιουργική αποδόμηση – Ολική επαναφορά.

Μάθε τους κανόνες σαν επαγγελματίας και ανάτρεψε τους με γυναικεία πυγμή και χάρη!

Το Street-Life.gr ανακατεύει την τράπουλα και αλλάζει το παιχνίδι.

 

…δηλαδή, τι εννοείς;

Το Street-Life.gr είναι ένα αισιόδοξο, ανεξάρτητο, αμερόληπτο, αντισυμβατικό, ανεπιτήδευτο και αυτοχρηματοδοτούμενο lifestyle web site που διεκδικεί το δικό του χώρο στο δαιδαλώδη και κατακερματισμένο χώρο των ψηφιακών εκδόσεων.

Δημιουργεί, ανακαλύπτει, επιλέγει, συγκεντρώνει, αναδεικνύει και μοιράζεται με τους αναγνώστες του νέα, απόψεις, θέματα και ιστορίες από όλο τον κόσμο μέσα από μια πλούσια και ευρεία γκάμα πηγών, σύμφωνα με την φυσιογνωμία και τις αρχές που το διέπουν.

Στο Street-Life.gr δεν υπάρχουν κρυφοί χορηγοί ή χρηματοδότες.
Δεν αποτελεί υποπροϊόν α) εκδοτικών συγκροτημάτων β) εταιρειών δημοσίων σχέσεων γ) διαφημιστικών εταιρειών ή προϊόντων και δ) δεν  διεκπεραιώνει δελτία τύπου για επίδοξους ή αφιονισμένους celebrities.
Oυδεμία σχέση έχει με τράπεζες, πολιτικά κόμματα, προαγωγούς πάσης φύσεως, σέκτες ή παρακλάδια οποιασδήποτε διαπλοκής.

 

Γιατί με ενδιαφέρει;

To Street-Life.gr επιχειρεί να ενημερώσει, να επαναπροσδιορίσει και να δώσει μια νέα διάσταση στα ζητήματα που άπτονται των ενδιαφερόντων του με στόχο την εξέλιξη, ευημερία και απελευθέρωση του ατόμου από στερεότυπα και παρωπίδες, πάντα με σεβασμό στο αναγνωστικό και φιλοθεάμον κοινό.

Έχει πλήρως ανθρωποκεντρικό, μαχητικό χαρακτήρα και επιθυμεί να μοιραστεί με τους αναγνώστες του χρήσιμες πληροφορίες, εναλλακτικές διαδρομές, βοηθήματα και παρακαμπτήριες οδούς με απώτερο στόχο το Ευ Ζην, με όποια σημασία προσδίδει ο καθένας σε αυτό, και την εδραίωση μιας σχέσης εμπιστοσύνης με το κοινό του.

Εστιάζει στο “εδώ και τώρα”, διεισδύει πίσω από την επιφάνεια των εικόνων και πιστεύει ότι οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο όταν ξεκινήσουν συνειδητά και βήμα-βήμα την αλλαγή-επανάσταση από τον ίδιο τους τον εαυτό, την κοσμοθεωρία τους, το σπίτι τους και το μικρόκοσμο τους, διότι το μέλλον χτίζεται στο παρόν και ότι μαθαίνεται, ξε-μαθαίνεται κιόλας.

Παράλληλα, γελάει, γλεντάει, επιλέγει να απογειώνει τις μικρές χαρές της ζωής, συμφωνεί με την άποψη ότι η “κοινή γνώμη” είναι μια κυρία με την οποία δεν έχει καμία σχέση και σατιρίζει ότι πέσει στην αντίληψη του χωρίς φόβο και με μπόλικο πάθος.

To Street-Life.gr απεχθάνεται και αποφεύγει συστηματικά τη χειραγώγηση, βία, στενομυαλιά, σοβαροφάνεια, μιζέρια, παραπλάνηση, φλυαρία, “νουθεσία”, φθόνο, ρατσισμό, οτιδήποτε “δήθεν”, λαϊκισμούς, απαρχαιωμένες “ιδεολογίες” ή την αποθέωση της μετριότητας και την προώθηση συμφερόντων για ιδιοτελείς σκοπούς.

 

Σε ποιους απευθύνεται;

To Street-Life.gr απευθύνεται σε καθημερινούς, δημιουργικούς ανθρώπους με χιούμορ που αγωνίζονται, ο καθένας με το δικό του τρόπο, να βρουν την προσωπική τους πυξίδα στη ζωή, δεν θεωρούν το “επάγγελμα celebrity” επίτευγμα/στόχο ζωής, αναζητούν το διαφορετικό, επιθυμούν να εξελιχθούν και αντιλαμβάνονται την κρίση ως συγκαλυμμένη ευκαιρία και έναυσμα για κάτι καλύτερο στην πορεία της ζωής τους. Σε ανθρώπους που ζουν και αφήνουν και τους άλλους να ζήσουν.

Το Street-Life.gr περιέχει ανατρεπτικό, καυστικό, εν-δυναμωτικό και ενίοτε χιουμοριστικό περιεχόμενο. Επιπλέον, θεωρεί δεδομένο ότι οι αναγνώστες του γνωρίζουν επακριβώς το σωστό ορισμό του lifestyle και διαθέτουν τη στοιχειώδη λογική και ευφυΐα ώστε να αντιλαμβάνονται σε τυχόν σατυρικά κείμενα ότι οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή γεγονότα είναι φυσικά εντελώς συμπτωματική.

Το Street-Life.gr στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς και προκαλεί θερμά τους εκάστοτε ανταγωνιστές του να σεβαστούν το χώρο του και τους αναγνώστες του και να μην σπαταλούν χρόνο σε μιμητικές στρατηγικές τύπου “Μe, too” (αυτό θα ήταν πραγματική καινοτομία για τα ελληνικά εκδοτικά δεδομένα), δεδομένου ότι, ως γνωστόν, η προσωπικότητα δεν αντιγράφεται.

Το Street-Life.gr αποτελεί σταθερά ένα έργο υπό εξέλιξη που πορεύεται μαζί με τους αναγνώστες του και τολμάει να χαράξει νέους χάρτες στο απρόβλεπτο, μεγαλειώδες ταξίδι της ζωής, μιας και… στο δρόμο γράφεις τη δική σου ιστορία!

 

Ποια “αιθέρια ύπαρξη” βρίσκεται πίσω από το Street–Life.gr;

Τίνα Αλεβίζου > Ιδρύτρια και απόλυτη δημιουργός του Street–Life.gr <

Στέλεχος μάρκετινγκ με πολυετή προϋπηρεσία στον κλάδο των lifestyle και όχι μόνο εκδόσεων και μία από τις “πρωτεργάτριες” στον τομέα των digital εφαρμογών στην Ελλάδα, όταν αυτές ήταν ακόμη στα σπάργανα, με σημαντική εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων λογαριασμών.

Έχει σπουδάσει Οικονομικά και είναι κάτοχος master στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία.

♥ Δυναμική επαγγελματίας  ♥ ευτυχισμένη σύζυγος ♥ αισιόδοξη μαμά ♥ ελεύθερο πνεύμα και οπαδός της σχολής “Αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, ξεκίνα από τον εαυτό σου”, η Τίνα πιστεύει ότι η ευτυχία είναι πολύ σημαντική υπόθεση για να την αφήνει στα χέρια των άλλων και κάπως έτσι προέκυψε το Street-Life.gr. Και ναι, όντως, γράφει όλα τα κείμενα μόνη της, εκτός αν υπάρχει διαφορετική ένδειξη.

Η Τίνα διαθέτει μαύρη ζώνη στην ανίχνευση και αποδόμηση της σύγχρονης lifestyle μπουρδολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την επαγγελματική της δραστηριότητα μπορείς να βρείς εδώ: https://gr.linkedin.com/in/tinaalevizou

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.